Ekomässa 24-30 maj 2021

Hej Kära Ekovänner! 24/5 – 30/5 2021 kommer vi hålla Nordens största Ekomässa digitalt. En chans för alla företag som erbjuder ekologiska produkter och/eller tjänster att få presentera sig själva och lära känna fler inom sitt område. Och en chans för alla konsumenter att få en bild på hur många där ute som finns inom ekologiska produkter och tjänster.

Detta blir en digital mässa på grund av omständigheterna eftersom det är en digital mässa blir den också helt kostnadsfri. Spelar ni in en egen filmsnutt om er själva och vad ni erbjuder om max 8 minuter så är det helt gratis att vara med på mässan. Som konsument/kund är det också helt kostnadsfritt att medverka på mässan.Ladda upp filmsnutten och maila till oss på film@ekovän.se! Varmt välkomna att delta på Nordens största Ekomässa.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment