Ekomässa 31/8 – 4/9 2020

Eftersom vi har förlängt mässan till 4/9 pga tekniska strul, så är det än inte försent att skicka in just ditt material. Vi uppdaterar varje dag med en ny Ekovän 🙂

 
Hej Kära Ekovänner! 31/8 – 4/9 2020 kommer vi hålla 
Nordens största och första Ekomässa digitalt. 
En chans för alla företag som erbjuder ekologiska produkter och/eller tjänster att få presentera sig själva och lära känna fler inom sitt område. Och en chans för alla konsumenter att få en bild på hur många där ute som finns inom ekologiska produkter och tjänster.
Detta blir en digital mässa på grund av omständigheterna eftersom det är en digital mässa blir den också helt kostnadsfri. Spelar ni in en egen filmsnutt om er själva och vad ni erbjuder om max 8 minuter så är det helt gratis att vara med på mässan. Som konsument/kund är det också helt kostnadsfritt att medverka på mässan.
Ladda upp filmsnutten och maila till oss på film@ekovän.se Än är det inte försent att skicka iväg sitt bidrag!
 
Varmt välkomna att delta på Nordens största Ekomässa.