Ekomässa 28-30 augusti 2020

 
Hej Kära Ekovänner! Från och med 28-30 augusti 2020 kommer vi hålla 
Nordens största och första Ekomässa digitalt. 
En chans för alla företag som erbjuder ekologiska produkter och/eller tjänster att få presentera sig själva och lära känna fler inom sitt område. Och en chans för alla konsumenter att få en bild på hur många där ute som finns inom ekologiska produkter och tjänster.
Detta blir en digital mässa på grund av omständigheterna eftersom det är en digital mässa blir den också helt kostnadsfri. Spelar ni in en egen filmsnutt om er själva och vad ni erbjuder om max 8 minuter så är det helt gratis att vara med på mässan. Som konsument/kund är det också helt kostnadsfritt att medverka på mässan. 
Vi erbjuder däremot att vi kommer ut och filmar in en videosnutt mot resekostnad, men bäst är ju att göra det själv det går ganska fort. Ladda upp filmsnutten och maila till oss på film@ekovän.se Sista datum för att skicka in material är 25 maj. 
 
Varmt välkomna att delta på Nordens största Ekomässa.
0
Filmer är redan inskickade!